Film Café in het Louis Hartlooper Complex gaat weer van start

0
214

Ook in het komende seizoen is Film Café weer van de partij. Iedere maand staat gastheer Constant Hoogenbosch in het Louis Hartlooper Complex in Utrecht garant voor een gezellige, leuke en leerzame filmmiddag vol bijzondere momenten uit bekende en minder bekende films. Filmeducatie met een knipoog.

Hoogenbosch duikt met u in interessante wetenswaardigheden, anekdotes en boeiende achtergronden uit de filmwereld. In ongedwongen sfeer biedt Film Café iedere maand een nieuw en vooral dynamisch programma van hoogtepunten, mijlpalen, rariteiten en opzienbarende gebeurtenissen uit meer dan honderd jaar film, waarbij ook actuele thema’s en ontwikkelingen niet worden vergeten.

Op zaterdag 7 september staan we onder anderen stil bij filmjaar 1979, het jaar dat de Russische film Stalker van regisseur Andrej Tarkovsky, waarvan dit najaar verschillende films opnieuw in roulatie komen. En het is ook alweer 20 jaar geleden dat The Matrix de wereld op zijn kop zette. Verder staan we nog stil bij het overlijden van Rutger Hauer, verbazen ons over de animatiefilm Bambi Meets Godzilla uit 1969 en belanden we in dat zelfde jaar bij Butch Cassidy and the Sundance Kid. Daarnaast haken we ook weer aan bij actuele en verrassende ontwikkelingen.

Inloop is vanaf 14.30 en dan is de bar ook open. Reserveren of eerder kaarten kopen aanbevolen. Let op: gereserveerde kaarten tot uiterlijk 14.30 afhalen aan de kassa.

• Zaterdag 7 september
• Locatie: Louis Hartlooper Complex in Utrecht
• Frequentie: maandelijks op zaterdagmiddag.
• Inloop en bar open vanaf 14.30 uur
• Aanvang programma: 15.00 uur
• Einde programma: ca. 17.00 uur
• Overige data: 5 oktober – 9 november – 21 december – 11 januari – 8 februari – 7 maart – 4 april – 9 mei.
Meer info en reserveren/kopen kaarten op deze link

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here