Heroes Dutch Comic Con in aantocht

0
559

Dutch Comic Con is de grootste Comic Con van Nederland. Daar hoort natuurlijk een groots programma en een memorabele beleving bij. Van cosplay tot merchandise en van gaming tot comics, op Dutch Comic Con kun je je makkelijk 2 dagen lang vermaken. We bieden voor ieder wat wils, van jong tot oud!

Bezoek Dutch Comic Con in jouw mooiste cosplay outfit en neem deel aan verschillende activiteiten, workshops en wedstrijden. Struin de Dealer Hall af op zoek naar leuke merchandise of dat ene ontbrekende exemplaar in jouw collectie. Ontmoet Hollywood-sterren en vereeuwig jullie ontmoeting in Photobooth. Daag je vrienden uit bij één van de esports toernooien in Gaming Hall of speel een casual game in de Free 2 Play area! Ook kun je Q&A’s en panels bijwonen van jouw favoriete gast(en) op één van de stages.

VIP tickets
Heb jij altijd al een echte VIP experience willen meemaken, dan is een VIP ticket van Heroes Dutch Comic Con echt iets voor jou. Dit ticket biedt naast toegang tot het evenement Heroes Dutch Comic Con nog vele andere voordelen. Zoals een VIP entree waarmee je niet in de rij hoeft te staan bij de entree! Je kunt snel naar binnen via de aparte ticketscan voor VIP bezoekers. Verder heb je de mogelijkheid tot een Early access waardoor je al voor de officiële entree van 10.00 uur naar binnen kunt. Bezoekers met een VIP ticket hebben vervroegd toegang en mogen al om 9:00 uur de beursvloer betreden! Dan is er ook de Fast lane photobooth. Heb jij ticket(s) voor de photobooth bemachtigd, maar geen zin om in de rij te staan? Dan kun je als VIP gebruik maken van de Fast Lane! Dan is er de Fast lane Guest Square waarmee je bij de Guest Square voorrang krijgt met de Fast Lane! Spreek één van de medewerkers van Heroes Dutch Comic Con aan die hier aan het werk is en geef aan dat je een VIP ticket hebt. Hij of zij zal ervoor zorgen dat je niet in de rij hoeft te staan! Maak met je VIP ticket ook gebruik van de VIP seats in het Mainstage & Fox Theater. De voorste rijen van de mainstage en het Fox theater zijn exclusief gereserveerd voor de VIP bezoekers. Verder is er de VIP Lounge waar je heerlijk kunt chillen met hapjes en drankjes. Last but not least is er de exclusieve Heroes Dutch Comic Con goodie bag met gesigneerde items, bioscoopkaartjes, merchandise en nog veel meer!

Wil jij als VIP naar de voorjaarseditie van Heroes Dutch Comic Con? Koop dan nu hier jouw tickets.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here