Kloosterkino pakt uit

0
1326

Het is weer herfstig buiten en dat betekent mooi weer om binnen film te kijken! Komt goed uit, want volgende week zaterdag kun je weer in het Dobbelmannklooster terecht voor twee uur topanimatie van over de hele wereld bij onze najaarseditie. We openen met de Russische film We Can’t Live Without Cosmos van Konstantin Bronzit (2014), een animatiefilm die werkelijk bijna alles gewonnen heeft dat er op animatiegebied te winnen valt, waaronder de hoofdprijs op zowel AnimaFest Zagreb en Annecy festival. Verder draaien we onder andere olieverfanimatie uit Iran, Belgische scifi en een volledig met thee geschilderde film. Kijk onder aan deze email voor meer programma-info.

Vanaf 20:00 is de deur open, de films beginnen om 20:30. Zoals altijd is KloosterKino gratis, maar vragen we wel een vrijwillige bijdrage om ook in de toekomst toffe animatie te kunnen blijven vertonen.

Ook alvast voor in de agenda: op zaterdag 31 oktober vertonen we een speciaal Midnight Madness programma in het klooster. Voor E7,50 krijg je dan drie uur bizarre, spannende en schokkende animatie, inclusief Halloween horrorhapjes gemaakt door vegetarisch cateraar Frits & Fruitig! Let op: voor deze voorstelling graag even reserveren, zodat we ook weer weten hoeveel hapjes er nodig zijn!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here