Outlander-actrice Sophie Skelton te gast tijdens voorjaarseditie van Heroes Dutch Comic Con

0
1210

Zaterdag 23 en zondag 24 maart is het zover. Dan barst in Utrecht in Jaarbeurs de grootste Comic Con van het land los. Onder de prominente gasten is ook Outlander-actrice Sophie Skelton.

De Engelse Sophie Skelton is momenteel te zien in de rol van Brianna Randall Fraser in drama televisieserie Outlander (2014). De serie werd genomineerd voor een Golden Globe en Emmy in meerdere categorieën, waaronder ‘beste serie’. Skelton kreeg haar eerste hoofdrol op het grote scherm in de fantasy/horrorfilm Blackbird (2016). In 2018 werd de Engelse door Variety magazine uitgeroepen als één van de ‘Top Ten Brits to Watch’.

Heroes Dutch Comic Con kondigde eerder spectaculaire special guests aan uit hit televisieseries en films Once Upon a Time (2011), Harry Potter (2001), Doctor Strange (2016), Shadowhunters (2016) en Charmed (1998). Ook werd er een indrukwekkende line-up aan comic artists bekend die actief zijn bij onder andere Marvel Comics, DC Comics en zelfs Disney Animation Studios. Daarnaast geeft de organisatie tekenaars de mogelijkheid om hun tekenportfolio te laten beoordelen door een ervaren comic editor tijdens een portfolio review.

Afgelopen wintereditie bleken de Meet & Greet-sessies een groot succes tijdens Heroes Dutch Comic Con. Komende voorjaarseditie maakt de organisatie het wederom mogelijk voor fans om hun idool te ontmoeten. Fans krijgen de mogelijkheid om in een klein gezelschap kennis te maken met Jennifer Morrison, Katherine McNamara, Benedict Wong of Sophie Skelton. Tijdens de Meet & Greet hebben zij een halfuur lang om hun idool de hemd van het lijf te vragen. De sessies zijn zeer exclusief; er is namelijk maar plaats voor slechts 20 bezoekers per special guest.

Heroes Dutch Comic Con verwelkomt jou graag op zaterdag 23 en zondag 24 maart 2019 in de Jaarbeurs Utrecht. Voor meer informatie en toegangskaarten, kunt u terecht op de website van de organisatie: dutchcomiccon.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here