Prijsvraag: Hidden – nu te koop op DVD

0
337

Lumière brengt Hidden uit op DVD en lumiereseries.com. August Wittgenstein (The Crown) en voormalig Bondgirl Izabella Scorupco spelen de hoofdrollen in de achtdelige thrillerserie van de producenten van Millennium, Wallander en Occupied naar de bestseller Firstborn van Filip Alexanderson.

Niets en niemand is wat het lijkt in Hidden, waar duistere geheimen, wisselende identiteiten en bovennatuurlijke krachten met elkaar botsen in hedendaags Stockholm.

Op een bouwplaats waar hij bijklust om zijn zieke moeder financieel te ondersteunen, krijgt rechtenstudent Jonas een ernstig ongeluk. Hoewel hij dood wordt verklaard, ontdekt hij dat hij zichzelf weer tot leven kan wekken. Vanaf dat moment staat zijn leven op zijn kop. Er wordt op hem gejaagd en hij is gedwongen onder te duiken in de schaduwwereld van Stockholm, waar meer wezens met bovennatuurlijke krachten ronddolen, the hidden. Vivecka Eldh is een voormalig bokskampioene die zich over the hidden ontfermt. Zij helpt de politie en de sociale dienst bij het onderzoek naar een reeks rituele moorden in de schaduwwereld en steunt diegenen die hun bijzondere gaven net hebben ontdekt.

Win DVDs

Stuur je antwoord naar prijsvraag@moviemachine.nl o.v.v. Hidden

Winnaars worden na het afronden van de actie per email op de hoogte gebracht.

Vraag: in welke Bond film speelde Izabella Scorupco?

Deadline actie: 26 april .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here