Prijsvraag: Hoe Tem je een draak 3 – nu te koop op 4K Ultra HD, Blu-ray (3D), DVD en als boxset

0
380

Vlieg mee met Tandloos en Hikkie naar de verborgen wereld.

Hikkie en Tandloos zijn terug met dit gloednieuwe avontuur! De onwaarschijnlijk vriendschap tussen mens en draak wordt in Hoe Tem Je Een Draak 3 flink op de proef gesteld.
Wat begon met de onwaarschijnlijke vriendschap tussen een jonge Viking en een echte Helleveeg-draak is nu uitgegroeid tot een trilogie over de avonturen van Hikkie en Tandloos. In dit nieuwe hoofdstuk ontdekken ze eindelijk waar ze voor bestemd zijn: Hikkie wordt het hoofd van het dorp Berk met Astrid aan zijn zijde, en Tandloos wordt de leider van de draken.?Dan worden ze geconfronteerd met een levensbedreigend gevaar en valt Tandloos voor een Hemelfeeks-draak. De vriendschap tussen Hikkie en Tandloos wordt hierdoor meer dan ooit op de proef gesteld.
Regisseur Dean DeBlois en de hele Amerikaanse sterrencast doen allemaal weer mee aan How to Train Your Dragon 3. Productie is in handen van Brad Lewis (Ratatouille, ANTZ) en Bonnie Arnold, de vaste producente van de How to Train Your Dragon-films (en daarnaast ook Toy Story en Tarzan). In de Nederlandse versie met de stemmen van o.a. Patrick Martens (Hikkie) en Terence Schreurs (Astrid).

Win DVDs of Blu-rays, geef je voorkeur aan in de antwoordmail.

Stuur je antwoord naar prijsvraag@moviemachine.nl o.v.v. Draak

Winnaars worden na het afronden van de actie per email op de hoogte gebracht.

Vraag: hoe heet de Tv serie uit 2012 die is gebaseerd op Hoe Tem je Een Draak ?

Deadline actie: 28 juni.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here