Prijsvraag: Tori et Lokita – vanaf 16 december te koop op DVD

0
280

Vanaf 16 december is TORI ET LOKITA van de gebroeders Dardenne beschikbaar op DVD. Ook nu liggen de hartverscheurende observaties over onze samenleving ten grondslag aan een aangrijpend verhaal.

Twee tieners zijn Afrika ontvlucht en in België terecht gekomen. De harde realiteit van het vluchtelingenleven brengt Tori (Pablo Schils) en Lokita (Joely Mbundu) tot elkaar. Samen proberen ze een leven op te bouwen als broer en zus. Een verblijfsvergunning blijkt moeilijk te krijgen, waardoor ze van verschillende kanten in het nauw worden gedreven. Tori en Lokita lijken onzichtbaar voor de wereld om hen heen, maar ze hebben elkaar.

Zoals altijd werkten de Dardennes met onervaren acteurs. De chemie tussen Pablo Schils en Joely Mbundu is fenomenaal. Voor TORI ET LOKITA werden de Dardennes op het Filmfestival van Cannes bekroond met de speciale prijs ter gelegenheid van de 75e editie van het festival.

Win DVDs.

Stuur je antwoord naar prijsvraag@moviemachine.nl o.v.v. Tori

Winnaars worden na het afronden van de actie per email op de hoogte gebracht.

Vraag: welke wrange film maakten de broers Dardenne in 2008 over een jonge vrouw die terechtkomt in de wereld van mensenhandel?

Deadline actie: 30 december

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here