Shaking Godspeed: She’s Young winnaar HAFFTube competitie

0
1137

Shaking Godspeed: She’s Young van de Franse regisseuse Alice Saey is de winnaar van de internationale webcompetitie HAFFTube. De video werd gemaakt voor de Nederlandse band Shaking Godspeed en is een ode aan ‘het meisje van in de tijd dat ze nog een mysterie was’. Duizenden tekeningen en digital composing resulteerden in deze psychedelische ‘tripclip’.

Bekijk de video Shaking Godspeed: She’s Young hier!

De HAFFTube competitie is gestart in februari en sindsdien gevuld met 50 nieuwe films. De jury van de HAFFTube competitie bestond uit filmmakers waarvan de films zijn geselecteerd voor HAFFs internationale competitie voor shorts 2015.

Woensdag aanstaande gaat de 18e editie van het Holland Animation Film Festival Utrecht van start. Van 18 tot en met 22 maart 2015 zijn ruim 400 animatiefilms te bewonderen. Van hilarische cartoons tot baanbrekende videoclips en kunstfilms, het is allemaal te zien op het grootste internationale animatiefilmfestival van Nederland. Er zijn lange en korte films, games en strips, competities, speciale programma’s, presentaties en talkshows.

Kloppend hart van het festival is het Louis Hartlooper Complex (Tolsteegbrug 1, Utrecht). Kijk voor het programma op www.haff.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here