THE SINGING CLUB SLOTFILM FILM BY THE SEA

0
347

Op zaterdag 19 september wordt The Singing Club vertoond als slotfilm van de 22e editie van het internationale filmfestival Film by the Sea. The Singing Club is een komisch drama van regisseur Peter Cattaneo (The Full Monty) over vriendschap, familie en de kracht van muziek met in de hoofdrollen Kristin Scott Thomas en Sharon Horgan. Met een voorpremière in maar liefst zeven zalen van Cinecity Vlissingen kan het festivalpubliek twee maanden voor de Nederlandse bioscooprelease al genieten van deze feelgoodfilm.

Over The Singing Club

Kate is de vrouw van een hooggeplaatste legerofficier die is uitgezonden naar Afghanistan. Om de moed erin te houden stelt ze aan de andere vrouwen van militairen voor een koor op te richten. Met hartstochtelijk gezongen pophits weten de stoïcijnse Kate en de andere koorleden hun onderlinge verschillen te overwinnen. Uiteindelijk worden hun inspanningen bekroond met een optreden dat al hun verwachtingen te boven gaat.

Een feelgoodfilm met een lach en een traan over vriendschap, familie en de kracht van muziek. Maar ook een waargebeurd verhaal, gebaseerd op de BBC-documentairereeks The Choir (2011). Van de regisseur van The Full Monty (1997).

Imagine Filmdistributie Film brengt The Singing Club 5 november uit in de bioscoop.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here