THE THREE MUSKETEERS KRIJGT EERSTE NEDERLANDSE 3D-OPENLUCHTPREMIERE

0
1106

Actiespektakel beleeft unieke 3D-filmpremière in Raveleijn in de Efteling.

Op 12 oktober a.s. beleeft Nederland haar eerste 3D-filmpremiere in de openlucht. Deze woensdagavond gaat het actiespektakel THE THREE MUSKETEERS 3D in première in de arena van Raveleijn, de nieuwste attractie van de Efteling. De avonturenfilm met in de sterrencast onder anderen Logan Lerman, Milla Jovovich, Matthew Macfadyen, Christoph Waltz, Orlando Bloom en Mads Mikkelsen draait vanaf 13 oktober in de bioscopen.

De feestelijke rode loper première is tegelijk een uniek film-event: de eerste 3D openluchtpremière in Nederland. THE THREE MUSKETEERS in 3D vertoond op een filmdoek van maar liefst 72m2.

Ze staan bekend als Porthos, Athos en Aramis – de drie beste musketiers in dienst van de Franse koning. Na het ontdekken van een samenzwering om de koning ten val te brengen, kruist een jonge, ambitieuze held het pad van de musketiers. Ze besluiten deze jongeman genaamd D’Artagnan onder hun hoede te nemen. Samen beginnen de vier aan een gevaarlijke missie om het gevaar te bestrijden..

The Three Musketeers is het ultieme actie avontuur, gebaseerd op de klassieke roman van Alexandre Dumas. Het verhaal wordt nu door actiespecialist Paul W.S. Anderson (bekend van o.a. de Resident Evil films) voor de eerste keer verteld in 3D.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here