‘Top of the Lake: China Girl’ vanaf 11 augustus exclusief digitaal te koop op online platform lumiereseries.com

0
1172

TotL-China Girl1Lumière brengt Top of the Lake: China Girl vrijdag 11 augustus exclusief uit op het online platform lumiereseries.com. Elisabeth Moss en Nicole Kidman spelen hoofdrollen in het tweede seizoen van de misdaadserie die opnieuw werd geregisseerd door Oscarwinnares Jane Campion. De wereldpremière was op het Festival de Cannes.

Detective Robin Griffin keert terug naar huis om haar leven opnieuw op te bouwen. Al snel verandert de rust in Sidney wanneer het lichaam van een Aziatisch meisje aanspoelt op Bondi Beach. Robin ontdekt dat ze niet alleen stierf en pakt de zaak op. De dood van het meisje brengt veel emoties bij haar naar boven omdat ze zelf jaren geleden haar pasgeboren kind moest opgeven. Ze zet alles op alles om haar dochter terug te vinden. Hoe dichter Robin bij de identiteit van ‘China Girl’ komt, des te dichter komt ze ook bij haar eigen donkerste geheimen.

Lumière brengt Top of the Lake: China Girl dinsdag 29 augustus ook uit op DVD en Blu-ray. Vanaf zaterdag 2 september, 22.40 uur zendt KRO-NCRV de serie wekelijks uit op NPO 2.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here