De Grote Movie Machine Filmquiz, part III

0
1436

De lijnen zijn getrokken en de teams bereiden zich voor op de derde editie van De Grote Movie Machine Filmquiz.

Op vrijdag 29 mei is de derde editie van De Grote Movie Machine Filmquiz. Een mooie gelegenheid voor iedereen die in de herkansing wil, nieuwe uitdagers en natuurlijk voor de winnaars van de eerste twee edities om hun titel te verdedigen. Ook deze keer zijn er weer mooie filmprijzen te winnen.

Uit ieder kwartaal komt een ronde winnaar die zich plaatst voor de grote finaleronde op vrijdag 27 november 2015. En de winnaar van die finale plaatst zich meteen weer voor de grote finale van 2016.
Teams BaldDave en Awesome Welles, de winnende teams van de eerste twee edities, hebben zich al geplaatst voor de finaleronde in november 2015. Maar daar moeten nog wel twee teams bij…. Waag een kans en zet de data in de agenda. Teams tot maximaal drie personen kunnen zich van tevoren aanmelden of op de avond zelf een team samenstellen. Heb je al een team samengesteld kun je dat van tevoren melden op info@moviemachine.nl o.v.v. filmquiz. Wacht niet te lang. Er is een beperkt aantal zitplaatsen en vol is vol!

De quizvragen worden ook bij de komende edities gesteld op basis van filmfragmenten, audiofragmenten van quotes en filmmuziek, verdraaide filmposters, trivia en anekdotes. De vragen komen zowel uit arthouse als commerciële films uit heden en verleden en uit alle windstreken. Tussen de quizrondes worden er leuke korte films en clips vertoond en de bar is de hele avond geopend voor het nathouden van de hersencellen. Het moet ook vooral een leuke en gezellige avond zijn.
Locatie: DroomVillaLux, Gouden Zaal – Oranjesingel 42, 6511 NW Nijmegen

De Movie Machine Filmquiz begint steeds precies om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30) en duurt tot uiterlijk 23.30
Entree: € 9,-/Studenten € 7,50
Vooraf aanmelden kan op info@moviemachine.nl

Editie 3: vrijdag 29 mei
Editie 4: donderdag 3 september (let op: een gewijzigde datum)
Editie 5: vrijdag 27 november – deze editie is de grote finale van het jaar waarin de winnaars van de finales van editie 1 t/m 4 tegen en de ronde winnaar van de vijfde editie tegen elkaar uitkomen. Tijdens die editie zijn er natuurlijk ook weer zaalrondes voor de overige teams.
Meer info op https://www.facebook.com/pages/Movie-Machine/106905539375799 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here