De Grote Movie Machine Filmquiz, part V – de grote finale van 2015

0
1516

Op vrijdag 27 november is de vijfde editie van De Grote Movie Machine Filmquiz met de finale van 2015. Wederom een mooie gelegenheid voor iedereen die zijn of haar filmkennis eens goed wil testen. Er is ook bij deze finale plaats voor nieuwe uitdagers, voor iedereen die in de herkansing wil en natuurlijk voor de winnaars van de eerste vier edities om hun titel te verdedigen. Ook deze keer zijn er weer mooie filmprijzen te winnen.

Uit de vorige edities zijn inmiddels vier ronde winnaars gekomen die zich hebben geplaatst voor de finale. De winnaar van de finale op 27 november plaatst zich meteen weer voor de grote finale van 2016.

Teams BaldDave, Awesome Welles, FC Lohako en Braindead, de winnende teams van de eerste vier edities, hebben zich al geplaatst voor de finaleronde. Maar daar komt nog een team bij, want ook op vrijdag 27 november spelen we weer vier zaalrondes waarmee je dus kans maakt op een plaats in de grote finale van die avond. Waag een kans, zet 27 november in de agenda en wordt een van de vijf teams in de grote finale.

Teams tot maximaal drie personen kunnen zich van tevoren aanmelden of op de avond zelf een team samenstellen. Heb je al een team samengesteld kun je dat van tevoren melden op info@moviemachine.nl o.v.v. filmquiz. Wacht niet te lang. Er is een beperkt aantal zitplaatsen en vol is vol!

De quizvragen worden ook bij de komende editie gesteld op basis van filmfragmenten, audiofragmenten van quotes en filmmuziek, verdraaide filmposters, trivia en anekdotes. Er zijn open en multiple choice vragen (een gokje kan dus ook werken) en de vragen komen zowel uit arthouse als commerciële films uit heden en verleden en uit alle windstreken. Tussen de quizrondes worden er leuke korte films en clips vertoond en de bar is de hele avond geopend voor het nathouden van de hersencellen. Het moet ook vooral een leuke en gezellige avond zijn.

Vrijdag 27 november
Locatie: DroomVillaLux, Gouden Zaal – Oranjesingel 42, 6511 NW Nijmegen
De Movie Machine Filmquiz begint steeds precies om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30) en duurt tot uiterlijk 23.30
Entree: € 9,-/Studenten € 7,50
Vooraf aanmelden kan op info@moviemachine.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here